torsdag den 11. august 2011

Prøvedag 11. augusti

Dagen startede med rundkredspædagogik i form af et raskt prod. møde og evaluering af gårsdagens prøveforestilling.

Der var gode nyheder på flere praktiske fronter, men stadig en del opgaver at løse. Rock on!

Dernæst tog vi en evaluering. Vi nævnte alle et element af forestillingen, som vi mente var lykkedes og et element, som trængte til klarhed / stramhed / en diskussion, whatever.

Generelt var der mange plus på kontoen til stykkets to første akter, som havde mere ro - netop noget vi havde aftalt at forsøge. Det lykkedes også at holde arbejdsløshed som den røde tråd dybere inde i stykket, hvilket ligeledes var et fremskridt.
I den mere kritiske kasse lå der en sang og en 4. akt, som vi dog fik snakket om og måske tydeliggjort. Sangen valgte vi forsøgsmæssigt at korte lidt af til gennemspilningen, men til gengæld gentage som resolution i stykkets slutning (som planen oprindeligt var).
Angående 3.akt talte vi om, hvordan vi laver den markant anderledes end 2.akt, og blev enige om, at 48 timers-faktoren var hyglig.

Der var også et indkast fra gæstespiller Boisen om at lave aftaler om de fysiske scener, sex og vold.

Derefter gennemgik vi strukturen og sang lidt, før vores fremmødte prøvepublikummer ankom og vi gik i gang.
Vi havde efterfølgende en snak med nogle af gæsterne, som var meget deltagende og fortalte om deres egne oplevelser med at være arbejdsløs, udover at bidrage med kritik af forestillingen. Tak for det.

Imorgen gennemgår vi denne dags oplevelser på godt og ondt, og tar det sure med det søde.

Gulvet fik vi også ryddet, uden at der dog ligefrem vil kunne spises sushi af det (10 sekunders reglen!), men øh nu kan der da sidde en masse publikums. Kom glad.

& hep.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar