fredag den 5. august 2011

Prøveref. 4. august 2011

PRØVEREFERAT D. 4. 8. 2011

TILSTEDE; Pernille, Maja, Maj-Britt, Vibeke, Cecilie, Chr. Jan, Troels

Efter det ny faste indslag prod. møde 9.30-10.00 (give and take a few minutes;)

gik vi i gang med 2. Akt. De efterspurgte markeringer og tidsangivelser (jeg har været ledig et stykke tid, siden jobcenteret lukkede er der gået et stykke tid etc )blev nu indkoopereret. Dermed bliver det tydereligere at smerten ved ledighed nu har haft lov at simre i de enkelte karakterer længere tid. Konsulenterne var tydeligvis forandret efter deres tur igennem Kentucky Kuren. Hvilket fungerede godt – også fungerede godt. Konsulenterne var også mere menneskelige, hvilket også fungerede, det vanskeliggør modstand på de opgaver og øvelserne de stiller, og scenerne dermed bliver strammere. Trods deres absurditet. Vi skal huske at det ikke er godt med for megen sidesnak under øvelserne, da det i overmål tager fokus. Desforuden skal hver især skærpe karakterer korset. Hvor kan man ramme dem? Husk i de individuelle øvelser at referere til, at de er blevet sat i gang af konsulenterne. Husk, der er strafpoint, hvis øvelserne ikke fuldføres. Modvilje og mangel på samarbejdsvilje straffes altså af systemet. Skærp ”guleroden” ved at fuldføre internat ophold. Det er vigtigt, der er noget at kæmpe for, og dermed med at blive og holde ud for. Lattermildheden fra i går var trods strabadserne stadig tilstede.

Der skal øves skakgang, som efter feedback i går, viser sig, som intenderet at fungere som markering af tidsspring og afslutninger. I impro husk at give luft så de andre kan klippe til ny scene. Vi skal være modigere i at klippe de andres scener, det skaber dynamik.

PS. Når der er konsulent samtaler i 1. Akt, er de andre i venterum. De resterende spilllere går ikke -som i går - til side eller i frys. De...vi venter!

Dagen sluttede med præsentation af de enkelte karakteres karakterkors. Jo mere vi kender hinandens styrker og svagheder desto større spillerum og alternativer.

Dag med mange fine detaljer og udvikling. Skønt at ha’ Pernille med igen. Trist at jeg nu er så træt at referatet ikke bliver mere detaljeret. Tilføj og kommenter gerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar