tirsdag den 2. august 2011

Prøvereferat Win Win 1/8 – 11;

Sådan! 1. Dag efter sommerferien. Vi er i gang med opløbet på aktiverings komedien ”Win Win”.
Der er mange jern i ilden der skal holdes glohede, og vi startede dagen med et gedigent prod.møde. Optimistiske og spændte blikke hele vejen rundt.
Inde i prøvesalen, der i dagens anledning var henlagt til underetagen, da Pumpehusets øverste etage var groet til i tømmer pga ombygning. Spændende.
Men kan man se/fornemme hinanden i rummet, kan der laves teater. Og det gjorde vi.
Vi startede med en lille opvarmningsventescene. En dejlig velkendt situation hvor figurerne befinder sig i et uvant rum blandt fremmede mennesker. Stykkets åbning. Efter at have taget det igennem et par gange og være blevet sat ind i hvor kordelen kommer ind, gik vi til den mere uprøvede og komplicerede del: 4. Akten.  Men efter en utrolig god arbejdsindsats fra hele holdet, lykkedes det os at arbejde os frem til et sted, hvor jeg tror alle var med på hvad der er præmissen for 4. Akt. Ikke nogen let sag, men trods alt var det forrygende at mærke, at alt det arbejde vi har lagt i karaktererne i løbet af foråret ligger der endnu og har lagret frem til nu.
Afslutningsvis kan jeg sige, at 4. akten blev øvet igennem nogle gange, og mandagen sluttede med et lille glas og en cookie. Lad det danne præcedens!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar