torsdag den 28. april 2011

PR mock-up

Her er tre hurtig mock-up for at afprøve vores idéer til vores PR, især omkring tekst, men jeg har så smidt tre af Stinus' billeder ind som baggrund. Alt er bare helt med venstre hånd, for at se hvad der sker.

For at se Stinus Duchs billeder kan man besøge hans hjemmeside her.

Klik på billederne for at se en større udgave:







3 kommentarer:

  1. En tanke kunne også være at have forskellige visuelle udtryk, og kun lade fx. Win-Win! med store bogstaver være det eneste gennemgående element.

    Det er jo lissom lidt i tråd med vores måde at arbejde på...

    SvarSlet
  2. Jeg er nok mest til det enkle udtryk...dvs jeg synes der er for meget tekst på billedet, Selvfølgelig win win! og så måske bare "dette er ikke en teaterforestilling". Jeg har ikke vores form og stil langt nok inde under huden, til at kunne sige at hendes billeder passer til os. Umiddelbart gir de ikke mening for mig... Ideen om evt flere udtryk og så med et genkendeligt logo/tekst synes jeg ku være sjont at undersøge

    SvarSlet
  3. Jeg er enig i det med for meget tekst, eller måske at det står på en klodset facon. Det funker ihvertfald ikke rigtigt.
    Billederne er jo nok ikke dem vi skal bruge, men det var i denne omgang bare for at se hvad der skete i sammenhængen mellem noget tekst og nogle billeder med nogle forskellige udtryk.
    Jeg kunne måske godt tænke mig, vi fik taget nogle billeder med jer på.
    Men måske netop nogle meget forskellige billeder, og så kun have logo/titel som det genkendelige element.

    SvarSlet