tirsdag den 28. juni 2011

27.-28. juni

Der prøves stadig i Høvdingeløse!

Mandag med en halv Maja og ingen Casper, tirsdag uden Jan og hans mandler, men ellers: Troels, Cecilie, Maj-Britt, Jan, Casper og Anders.

Den sidste uges første dag arbejdede vi med Kentucky-øvelser i (2.akt), hvor forskellige konstellationer undersøgte mulighederne ved forskellige opgaver. Kentucky arbejder jo meget individualiseret og målrettet, så den enkelte øvelse kan godt være blevet stillet med personlige hemmeligheder involveret, eksempelvis: List med partner de 5 vigtigste jobs i verden op - den ene skal løse opgaven fælles, den anden skal være leder. Kentucky classic. Svagheder vil blive afdækket. Vi holdt også produptionsmøde, hvor vi aftalte en masse, nogen vil huske på. Blandt andet må man gerne melde til Cecilie, hvornår man evt er til rådighed for noget praptisk.

Idag, tirsdag, var der runde med afprøvning af opgaver (3.akt), hvor vi havde succes med henholdsvis at ville løse den af Ariadne Fokus Indsats udstukne HEMMELIGE opgave og at ville flygte fra den. I mødet med Lisbeth, kan man jo godt få lyst til at gøre noget bestemt, som virker umuligt at gennemføre sammen med Anna. Vi formulerede også opgaverne således, at karaktererne bliver meget afhængige af hinanden, og af at handle. Det virker vældig DRAMATISK. Og så var der 4.akt. I al ubeskedenhed fungerede tingene faktisk fint ved at Hans Henrik, Lisbeth og Anna havde helt klare opfattelser af virkeligheden, og at de var gode til at få drejet eventuelle mærkeligheder (de andres virkelighed) over i deres egen verden. De spillede kun sig selv, men kunne godt udnævne andre til at være 'nogen'. (Lyder helt sort, det her ...)

Det var to gode dage, med maksimalt udbytte, den decimerede flok taget i betragtning. Dejligt, at komceptet fungerer: spil, hvo som kan!

Ha det herligt. Hils i London, hvo som kan!

Yo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar