onsdag den 22. juni 2011

Til stede var i dag: Troels, Casper (on&off), Maja (indtil kl. 12), Maj-Britt, Hetland, Anders B og Jan samt Cecilie og Rasmus (med en prototpe på en flyttekasse, der er meget stabil!)
Opvarmning bestod i skaktern med diverse variationer: når man møder en går man enten op eller ned i tempo, eller kun op i tempo/ned i tempo - virkede godt og i hvert fald referenten fik en anelse sved på overlæben... Dernæst ventescener fra både 1. og 2. akt: vi kender ikke hinanden i starten! Større og større opmærksomhed på, hvordan man reagerer, når nogen taler, larmer og den slags.Forsøg med at smide de nye korte monologer ind efter første ventescene. Det virker godt - men bred enighed om, at monologerne nok skal doseres med løs hånd ud over 1. akt.
To og to scener - Maj-Britt og Maja, som jeg desværre ikke så noget af og Anders vs. Christian. Hvad gør en god scene i 3. akt? Der er tid til at strække længere ud, behøver ikke jagte et hurtigt peak, karaktererne kan vende flere gange inden for samme scene.
Efter frokosten forsvandt Maja og der var pludselig mulighed for at referenten også kunne komme på gulvet - og det var jo dejligt! Maj-Britt og Anders legede sammen og Jan/Christian undersøgte om Hans Henrik mon er bøsse (og tog sig en rask lille mandeslåskamp), der blev også tid til for Torben at føle lettelse over, at hans pigmentforandreinger rent faktisk er hudkræft og at han sandsynligvis er død om et halvt år. Det fik Ole til at forhøre sig om Torben mon skal forsones med sin far og måske rejse jorden rundt med ham (det ville Ole nemlig gøre, hvis det var hans søn, der lå for døden).. Men Torben er forlængst færdig med sin far, forstod man ... og ingen forståelse for Oles forsøg på at nærme sig en blødere side. Vi fik også undersøgt Oles problemer med at trække vejret - ligger der en spirende panikangst og lurer?
Forskellige strategier er gode i de lange scener: Vil du have den anden til at gøre noget? (Anders forsøgte sig med en strategi om at få Torben til at smide skjorten, uden at vide hvordan), vil du have et råd?, keder du dig, så gør noget fysisk, uden nødvendigvis at kunne overskue konsekvenserne, som altid virker det godt at hugge ind på et udsagn a la "jeg er ikke enig med dig". I det hele taget er fysiske strategier gode: berøringer, slag, omfavnelser osv.

Kl. ca. 14.15 foretog holdet en kollektiv nedsmeltning og hjernerne stod af. Og så gik vi hjem.
Staffetten i morgen hedder Maja

Ingen kommentarer:

Send en kommentar