mandag den 6. juni 2011

Prøvereferat fra 3/6 - 2011


Til stede: Jan, Maja, Sigurd, Troels, Christian

Gæstespillere: Gitte Siem og Peter Pilegaard.

Dagens prøveplan bestod i løse prøver med ensemblespillere + gæstespillere.

Her efter visning for et indbudt publikum.

Vi startede dagen med at øve overlap med ”jobkonsulenterne”.

Vi tog 3. Konsulentsamtale og kastede de nye gæstespillere ud i at klippe mellem to scener. Først et par gange uden at klippe, hvor en og en var til samtale. Her efter lavede vi scenerne oven i hinanden.

Vi erfarede, at scenerne blev lidt lange og ukonkrete. Det scenens funktion er, at klienten skal skrive under på en jobplan der enten er en rigtig god plan (en win win) eller en rigtig skidt, nedværdigende og ubrugbar plan.(synes karakteren)

Derfor prøvede vi at nappe en runde mere hvor der var mere fokus på det. Det strammede det hele en hel del op så man undgik for mange lange spildscener.

Vi har også på det sidste haft den opbygning, at vi har haft et venteværelse hvor jobkonsulenterne kommer ud og henter en. Vi forsøgte i stedet at vi bare befandt os i rummet som når vi venter på at sætte scener i gang, og så kom jobkonsulenterne til en. Det gav det et mindre forudsigeligt præg. Det gjorde også, at Ole, der ellers havde fået lavet en jobplan (som Ole var rigtig glad ved) blev hevet ind en gang til, nu af den anden konsulent, for nu at få annulleret den forrige plan og få en på ingen måde sammenlignelig jobplan. Ole var ikke glad!

Vi oplevede også et skønt skænderi ml. de to jobkonsulenter. Den ene omgik reglerne med temmelig stor lethed, hvorefter han blev irettesat af den mere erfarne (og måske derfor også mere gnavne) jobkonsulent.

Efter en kort pause gennemspillede vi et forløb med blandede tilfældige møder og konsulentsamtaler. Til forskel fra tidligere var den 2. konsulentsamtale nu mixet op med tilfældige møder mellem de arbejdsløse.

Kl. 12:30 havde vi visning for 7-8 fremmødte. Det var et rigtig godt publikum. Vi fik prøvet lidt publikumskontakt af og fik noget god og konstruktiv feedback bagefter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar