tirsdag den 7. juni 2011

Prøvedag 7.juni

Tilstede: Heddy, Maja, Jan, Sigurd, Pernille, Troels og Casper Sloth

Vi gik straks igang med internat øvelser. Rune og Carsten (nej det er ikke Lisbeth's eks) satte os i gang med øvelser som handler om at åbne op og blive bedre til at forbedre os. Mere kan de ikke fortælle, det tager vi ved evalueringen. 2 og 2 skulle vi stå overfor hinanden og sige alt det negative vi kunne komme i tanke om ved den anden. Hele tiden holde fokus på det negative, messede Rune. Lisbeth og Kirsten fik høvl af henholdsvis Torben og Ole. Senere skulle vi lave gruppeøvelser og igen var det pigerne der kom i ilden. Ind i midten og så skulle de andre deltagere ellers bare fyre løs. Lisbeth tog imod med et smil, og som den dygtige elev gentog hun hvad der blev sagt, jeg er useriøs, jeg snakker for meget, jeg griner for meget, jeg går for vulgært klædt. Hun fik ros af konsulenterne. Da snakken faldt på Kirstens påklædning, foreslog Rune at pigerne tog imod råd om hvordan man klæder sig; kvinder skal huske at bruge påklædningen i jobsamtaler!!! Når der kom højlydte klager om metodens formål, blev deltagerne konsekvent spist af med "det er en test fra Amerika, og vi kan kun sige at der er meget gode resulater. Det er jo ikke os der finder på spørgsmålene. "
Sidste gruppeøvelse på internat. Hver deltager skal fortælle om en kropsdel de ikke er tilfreds med og bagefter en situation de skammer sig over, "vi skal længere ind" som Rune sagde, Carsten nikker endnu engang samtykkende. Torben er ikke sådan helt tilfreds med sin psoriasis på albuerne og han kan da nok godt sådan ægre sig over at han ikke var bedre til "at ryste" posen (?) da han havde en kæreste. Ole har to skæve fingre og skammer sig over at have givet en gut et par på hovedet, da denne havde nedværdiget Miss Greve. Kirsten er ked af sin højre arm der er et stykke længere end den venstre (hun sad fast i et træ i et halvt døgn) og hun gik helt ind i sig selv da hun fortalte om at hun som barn havde ladet morfaren ligge to døgn i gadekæret før hun havde fortalt om hans død. Lisbeth (åh referanten kan ikke huske hvad det første var) men hun skammede sig over ikke at have fået det barn hun skulle ha med Carsten og at de havde valgt en abort, og da hun når klimaks klapper Rune hende på skulderen og siger "tak tak det er fint, men nu er der altså frokost, og jeg skal hilse og sige fra køkkenet at de har skåret skinken ud fra i går"
Pyha frokost til alle og Carsten alias Casper Sloth sagde tak for i dag og strøg med første fly til London.
Vi lavede tomands scener fra internat. Ole og Torben kommer op at tottes, da Ole konstant prikker til Torbens manglende initiativ i et parforhold. Torben stikker ham en TØSET lussing, hvorefter Ole som en rigtig mand kaster sig over ham og går der fra med en bemærkning "du blir sgu aldrig en bokser"
Kirsten og Lisbeth mødes midt om natten, ingen kan sove og Kirsten er på vej ud for at gå. Jamen er du ikke bange for at gå ud alene siger Lisbeth. Jamen jeg er jo ikke alene, der er alle dyrerne siger Kirsten. Lisbeth vil høre hvorfor Kirsten er blevet som hun er, og hun får præcis 2 min.s ærlighed så er der lukket igen, Sådan fungerer det. For første gang længe tier Lisbeth stille.
Kirsten og Torben mødes med notesbøgerne. De går lidt om grøden, men da Kirsten hiver en håndcreme frem får Torben munden på gled og de mødes pludselig. Kirsten tager initiativ og foreslår Torben tager en t shirt på og deler en flaske vin med hende.
Lisbeth og Ole mødes og rollerne er byttet om. Lisbeth øver sig i at tie stille og Ole, og Ole snakker som et vandfald. Er han for tyk, hvorfor er konen gået, hvad kunne han have gjort anderledes. Lisbeth må opgive sin tavshed og give Ole al den bekræftelse han behøver. Da han med et smil foreslår sex, afviser Lisbeth og siger med alvor i stemmen at han skal få styr på hvorfor hans søn ikke vil se ham mere.
Kirsten og Torben kastede sig ud p ådet virkelig dybe vand i Absurdo Land! Torben tørster og må bare ammes af Kirsten (!) og hun nyder endelig at kunne svine en mand til...det må vi vist have fulgt op på.
Tak for i dag :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar