tirsdag den 24. maj 2011

Info-ark Karaktererne

TIL WIN-WIN JOB-KONSULENTER

KARAKTER INFO-ARK

Karaktererne - de arbejdsløse - er:

Hans Henrik (Anders Budde)
Egyptolog, netop hjemvendt fra Egypten hvor han næsten deltog i det arabiske forår, men hvorfra han nødtvungent vendte hjem fra fordi hans mor ligger for døden. Han er på kontanthjælp - altså ikke længere i A-Kasse, fordi han tidligere på året bare tog afsted til Egypten uden at tænke på 'systemet'. En drømmer og oprørs-type, der også spiller musik, og nemt falder i snak med kvinder.

Torben Kehlet (Christian Hetland)
Bankmand, der til sin retfærdige harme blev fyret fra den bank, hvor han altid har arbejdet. Mente han havde fundet sin rette hylde, og forsøger nu ihærdigt at komme tilbage på den. Ordentlig, systematisk, høflig og vred. Det eneste som stikker ud på hans CV, er et massagekursus han engang tog. Han er alene i en for stor lejlighed, og selvom han både er klar over at den er for dyr og klar over at han mangler en kvinde i sit liv, så får han hverken gjort noget ved det ene eller andet. Drikker lidt for meget engang imellem. Kunne ende som alkoholiker.

Ole V. Thomsen (Jan Overgaard)
Tømrer, der gik ned med sit eget firma. Hvilket var krisen og hans kones skyld. Er separeret (formelt set) og har overført alle værdier til konen, så hans kreditorer ikke kan få fingrene i dem, samt at han kan modtage kontanthjælp, mens han venter på at kunne starte et nyt firma op. Er meget stolt af sin søn. Går op i at være en succes. Kan komme i stigende problemer efterhånden som hans underkuede kone begynder at fatte hun nu har magten i forholdet.

Anna Viola (Maj-Britt Mathiesen)
Embedsmand, der er blevet gået fra Udenrigsministeriet, hvor hun ellers lå i overhalingsbanen på grund af dygtighed og loyalitet, men blev ofret i et internt spil. Hun var på vej til en ambassadør-post, men er nu på job-center. Er hun bitter? Mon ikke, men hun er også diplomat og ansvarlig til fingerspidserne. Hendes privatliv er tyndt befolket og rodet, og hvad værre er, så har hun en mistanke om, hun måske er gravid. Måske sætter hun kursen mod selv-destruktion, måske mod et opgør med systemet.

Kirsten (Pernille Hilgart)
Folkeskolelærer, der brænder for sin faglighed og at lære fra sig. Hun sagde selv sin stilling op som biologi- og dansk-lærer for 7-9. klasser. Uden at forklare andet til nogen end at det var det ansvarlige og modige at gøre. Hun har en kæreste, Finn, som er ligeså faglig som hende selv. Desuden en kat uden et navn. Samt en tidligere yndlingselev, Victor. Socialt kan hun til tider optræde excentrisk, fordi hun går rundt i sine egne tanker. Af uvisse grunde vil hun ikke arbejde med børn længere.

Lisbeth (Maja Juhlin)
Har været i rejsebranchen, men har ingen egentlig uddannelse, selvom hun går meget op i de tourguide-uddannelser hun engang tog. Hendes kæreste gennem flere år har netop flyttet ud af deres fælles lejlighed. Det er bare en tænkepause, siger Lisbeth - for de elsker hinanden og skal have børn sammen. Lisbeth elsker i det hele taget alt og alle. Synes mennesker er spændende og er åben og villig til at tage ethvert job som har med mennesker at gøre. Hun forestiller sig altid det bedste, f.eks. at job-centeret snart har fundet et nyt job til hende, som hun har stort behov for, da lejligheden er lidt dyr at sidde i alene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar