tirsdag den 31. maj 2011

Prøvereferat

Tirsdag 31. maj.
Lidt kortere prøvedag pga. Det Store Forventningsafstemningsmøde, der forløb i god ro og orden. Og ikke for at skrive referat fra dét møde, men vi blev enige om: at holde "dramturgimøder" og "Hvordan går det møder" lidt oftere - ikke nødvendigvis hver uge, men så ofte at ingen brænder inde med noget. Alle kan indkalde til disse møder.

Efter fælles opvarmning ved Sigurd og Troels tog vi en lang vente-impro: Jobcentret er som blæst og ligger øde hen, stille og roligt dumper alle karakterne ind - og ud igen, når de føler trang til det. Fint at arbejde med laaaang stilstand og stumme scener.
Efter frokost og afsked med Christian, der skulle til frisøren for at blive bankklippet (vi glæder os til at se det!), arbejdede vi to og to. Maja/Pernille og Jan/Maj-Britt - med Sigurds nye autist Tomas på sidelinjen. Vi fik ikke set hvad hinanden lavede - men både Anna og Ole blev godt presset af hinanden. Ole fik besked på ikke at finde sig i at blive uretfærdigt behandlet af de inkompente internatsledere og var faktisk lige ved indvie Anna i sin livshistorie, da Tomas begyndte at undre sig over, hvad Anna lavede på drengetoilettet...
Anna fik en "fodboldopsang" af Ole, om ikke at gå ned og være et tudefjæs, bare fordi verden er lidt hård ved en - og den gik vist rent ind.
Dernæst lidt arbejde med 3. aktstof: bygningerne forfalder og virkeligheden begynder at opføre sig mærkeligt - det satte både Ole og Anna under stærkt pres, at virkeligheden begynder at skride.
Til sidst fællesimpro á la 1. akt: Tomt lokale - men nu i 4. akt. Alle karakterer har fået en præmie efter internatsophold: Lige det job eller den mulighed, de allermest kunne tænke sig. Men stedet de skal få jobbet eller pengene er det samme for alle, ingen er på kontorerne, lige meget hvor man går hen og forsøger at slippe væk, så ender man det samme sted... Uhyggeligt!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar